Ladda ner

Ladda hem våra Programvaror, Drivrutiner och Manualer

StatLink for H60 and H66 gateways

Windowsprogram för våra H60 och H66 Gateways

Storlek: 5 MB
Version: 5.4.1

StatLink for Cable interfaces (older products)

Windowsprogram för våra äldre kabelinterface. H1, H10, H20, etc.

Storlek: 5 MB
Version: 4.4.6

StatLink användarmanual

Detta är användahandledningen för den äldre Windowsprogramvaran StatLink for CABLE.

Manualen funkar till stor del även för StatLink Net för H60/H66. Men vissa funktioner saknas.

H1 interface USB Drivrutin

Windows drivrutin för äldre Husdata interface med USB anslutning. Denna behövs inte för Win7 men däremot för Win8 och Win10.

OBS följ instruktionen det krävs lite specialhantering vid installation.